Construint xarxa i posant-hi llum

Construint xarxa i posant-hi llum

(Barcelona, 14 de desembre de 2019 - Montse Massó) La xarxa que construim expressa l'aportació personal de cadascú al projecte de Migra; el tros de fil que lliguem amb el company o companya expressa el que compartim generosament cada dia, assumint serveis i responsabilitats, teixint complicitats i fent nusos amb les nostres fortaleses. 

Avançant de nus en nus anem fent realitat el projecte de Migra, obert i diversificat, en el que hi podem anar sumant noves propostes, iniciatives, capacitats... El nostre compromís quotidià fa possible que aquests nusos que fem no s’afluixin i que s’aprofitin les capacitats de cadascú. Aportacions molt diferents que fan que el tot, la xarxa, sigui molt més que cada aportació personal. El treball en xarxa genera sinèrgies, les qualitats de cadascun de nosaltres, les nostres fortaleses es repliquen en les altres persones i les nostres febleses disminueixin gràcies a les fortaleses dels altres.

Si ens deixem transformar personalment pel nostre servei quotidià, que travessa relacions i espais tant personals com institucionals, fem créixer la llavor de Migra que va esdevenint un arbre frondós, que continuarà col·laborant per a la transformació de la nostra realitat social.

Avui, juntes, amb Jesús al centre simbolitzat en la Llum que il·lumina el nostre Nadal, compartim el profund desig que ens habita: dignificar els nostres germans més vulnerables, obrir més i més la porta a l’acollida, a la diversitat i a l’exercici dels drets.

BON NADAL A TOTS I TOTES!

Notícies relacionades